3 tips om je sleutels niet meer kwijt te raken

We weten allemaal hoe vervelend het is als je je sleutels kwijt bent, je zoekt door heel je huis maar je kunt ze nergens vinden. In de meeste gevallen heb je wel een reserve sleutel of heb je die aan je buren gegeven maar je wilt natuurlijk het liefst voorkomen om hier gebruik van te maken. Hieronder vind je 3 belangrijke tips die jou kunnen helpen om je sleutels niet meer kwijt te raken.

Tip 1: Geef je sleutels een vaste plek

Het geven van een vaste plek voor je sleutels is een eerste slimme stap, sommige mensen bewaren zo hun sleutels aan de binnenkant van hun voordeur. Dit is echter niet heel slim omdat als je dan uit haast je deur dicht trekt met de sleutel er nog in, kun je de deur vanuit de buitenkant niet meer open maken. In zo’n geval moet je een slotenmaker zoals Slotenmeester inschakelen. Je kunt ook bijvoorbeeld een sleutelkastje ophangen waar je je sleutels in hangt.

Tip 2: Gebruik een herkenbare sleutelhanger

Het is misschien heel logisch, maar toch weinig mensen gebruiken een sleutelhanger. Een sleutelhanger kunt je er goed bij helpen wanneer je bijvoorbeeld je sleutels verliest, namelijk als ze op de grond vallen en het zijn alleen 2 losse sleutels zul je dit minder snel opmerken dan dat je 2 sleutels met een grote sleutelhanger laat vallen. Daarom is het dus slim om een grote / opvallende sleutelhanger aan je sleutels vast te maken.

Tip 3: Technologische oplossing

Als de 2 eerste tips niet helpen, niet getreurd. Je kunt ook voor een technologische oplossing kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een gps tracker aan je sleutelbos maken zodat je altijd kunt volgen waar je sleutels zijn. Het enige nadeel hiervan is dat zo’n gps tracker nooit helemaal precies is. Dus je kunt wel weten of ze bijvoorbeeld in je huis liggen maar je zult niet precies weten waar in je huis.
Het kan ook gebeuren dat je je sleutels helemaal kwijt bent geraakt en dat je toevallig geen extra sleutel meer hebt. Schiet niet gelijk in de stress, je kunt namelijk nog een slotenmaker inschakelen zoals slotenmaker in Breda. De slotenmaker komt naar je huis en zorgt ervoor dat jij weer naar binnen kunt zonder grote schade aan te brengen, dit zou namelijk erg zonde zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *