Chagrijn in de ochtend

Het is vroeg in de ochtend. Ik spring uit mijn bed. Ik begin fluitend naar de keuken te gaan om voor mezelf een kop koffie te zetten. Ik hoor mijn vriend vanuit bed heel chagrijnig wakker worden. Hij is niet echt een ochtend mens. In tegenstelling tot mij. Hij ergert zich dan ook mateloos aan mijn goede humeur in de ochtend. Ik vind het alleen maar om te lachen. Maar ik ben dan ook de enige. Ik begin een ontbijtje te maken voor ons hopelijk wordt hij dan wat minder chagrijnig. Na mijn ontbijtje kijk ik op de klok en zie ik dat ik moet haasten. Ik ben altijd een beetje langzaam in de ochtend. Ik moet me nog helemaal klaar maken en dan de auto in springen om naar werk te gaan. Dat ging ik maar is doen dan.

Lekker racen

Ik spring de auto in en begin te racen naar werk. Wel op een voorzichtige manier racen natuurlijk. Anders rij ik mezelf nog een ongeluk in. Ik parkeer mijn auto snel en ren de trap op naar het kantoor. Ja je raad het al de lift was kapot. En ik moest 5 trappen omhoog lopen! Boven kwam ik helemaal uitgeput en hijgend aan. Niet echt een charmant gezicht. Ik liep naar mijn kantoor toe. Mijn secretaresse kwam binnen wandelen. Zij en ik zijn best goed bevriend dus zitten soms ook wel heel hard te lachen. Ze komt met een lach binnen lopen. Bijna alsof er iets aan de hand is.

Erg nieuwsgierig

Ze vertelt een website genaamd Babista. En toen zag ik het staan: herenkleding en sloffen heren. Ik dacht bij mezelf wat heb ik hier aan? Ik ben toch echt een vrouw. En toen kwam ze met haar punt. Ze vertelde over de goed deals die deze site heeft en al de leuke kleding die ze hebben. Op deze manier is de kleding van een jongen niet meer zo basic. En dat sprak mij wel aan. Ik ging kijken op de site en zag een groot assortiment. Ik begon te scrollen en zelfs dingen in mijn winkelmandje te stoppen. Als kleinigheidje voor mijn vriend. Misschien moet ik het dan in de ochtend geven dan is hij niet meer zo chagrijnig. Maar de kleding ziet er comfortabel en stijlvol uit. Dat is natuurlijk een goede match. En de sloffen voor heren leken mij heerlijk. Ik heb stiekem een paar ook voor mezelf gekocht, het voldoet aan de perfecte pasvorm en loopcomfort. Net alsof je op wolken in je eigen huis loopt. Klinkt als een goede deal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *