Een beton cire keuken: iets voor jou?

Heb je al eens gehoord van een keuken gemaakt van beton cire? Beton cire is een waterdichte betonstuc en het wordt al jarenlang gebruikt in verschillende ruimtes in woningen. Dit deco materiaal is vooral populair in de badkamers en keuken, mede door het feit omdat het materiaal waterdicht is. Vele beton cire keuken ervaringen loven al over het waterdichte aspect van het materiaal. Bovendien wordt het ook veel toegepast in ruimtes die industrieel zijn ingericht. Beton cire zorgt namelijk voor een luxe, strakke uitstraling en de de ruwe afwerking geeft een ruimte een robuuste en stoere indruk.

Heb je zelf meerdere beton cire keuken ervaringen of blogs gelezen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Wij geven jou nog meer informatie dat je misschien wel over de streep zal trekken.

Een beton cire keuken: het geheel, wanden, het aanrecht en nog meer

Beton cire is een redelijk flexibel materiaal, waardoor het op verschillende zaken van een leefruimte kunnen worden toegepast. In het geval van een keuken kan je er dus voor kiezen om een gehele keuken van beton cire te nemen of te kiezen voor beton cire wanden of een beton cire aanrecht. De opties zijn eindeloos, dus je kan zelf bepalen wat jij precies wilt aan de hand van jouw voorkeuren en het interieurstijl van je keuken.

Voor een industriƫle keuken wordt er vaak gekozen om een gehele keuken van beton cire te nemen, omdat dit echt bij de ervaring bijdraagt (aldus de meeste beton cire keuken ervaringen). Het is ook leuk om juist alleen bepaalde beton elementen toe te voegen aan je keuken voor een iets subtielere uitstraling. De keuze is volledig aan jou!

De voordelen van beton cire in de keuken

Beton cire heeft vele voordelen. Zo is het materiaal waterdicht en het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, omdat het materiaal helemaal naadloos is. Bovendien zorgt het voor een sprankje luxe in jouw keuken design. Agressieve schoonmaakmiddelen en schuurspons zijn niet nodig om beton cire goed schoon te maken, dus je hoeft ook niet te veel extra geld te besteden aan het schoonmaken van dit materiaal. Hoe fijn is dat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *