Een hottub, badkuip of jacuzzi?

Ontspanning is nodig om te kunnen functioneren. Maar hoe ontspan jij je? Doe jij dit door bijvoorbeeld een boek te lezen of een netflix serie te bekijken? Doe je dit in je bed of doe je dit toch liever in een hottub, badkuip of jacuzzi? Er zijn zat verschillende manier om te kunnen ontspannen. Een hottub kan ervoor zorgen dat je heerlijk ontspant. En dat nog wel in je eigen tuin!

De hottub

De naam zegt verklapt het eigenlijk al. Een hottub is een warm bad. Dit kan in de tuin geïnstalleerd worden. Hierdoor kun je op elk moment van de dag genieten van een heerlijk warm bad. Je kunt er van alles en nog wat doen. Je kunt luisteren naar de verschillende soorten die fluiten of je kunt in de nacht een lekker warm bad nemen onder de sterrenhemel. Ook kun je je favoriete serie of tv-show bekijken of een boek lezen en je laten meeslepen door een spannend verhaal. In een hottub kun je alleen zitten, maar dit hoeft niet per se. De hottubs zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een hottub aanschaffen waarbij je alleen met je partner in kunt zitten. De hottub is er ook voor gezinnen. Deze hottubs hebben meer ruimte, waardoor er dus meer mensen tegelijkertijd in kunnen.

De verschillen

Een hottub en een jacuzzi zijn niet dezelfde dingen, ook al lijken ze wel veel op elkaar. Het verschil zit in het materiaal wat gebruikt wordt. De hottub is van oorsprong eigenlijk gemaakt van hout. De jacuzzi is dat niet. Wel is het zo dat er tegenwoordig ook hottubs gemaakt worden met een kunststof binnenbak. Een ander verschil is de prijs. De hottubs zijn in tegenstelling tot de jacuzzi’s een stuk goedkoper. De jacuzzi’s zijn vaak twee tot drie keer duurder. Dit komt doordat de jacuzzi meer onderdelen heeft die kapot kunnen gaan en een hottub niet. De hottub is dus duurzamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *