gereedschapswagen

Verschillende soorten gereedschapswagens

Een gereedschapskist is een kleine doos om het gereedschap van de eigenaar op te bergen, te vervoeren en te beveiligen. Ze kunnen worden gebruikt als gereedschapskist voor thuis, voor een hobby, ambacht of bedrijf, en hun inhoud varieert van eenvoudig tot complex. Velen van hen worden geleverd met sloten om diefstal te voorkomen, maar vele anderen niet. Ze staan ​​ook bekend als walk-ins of work-outs, omdat ze zijn ontworpen om gemakkelijk op te zetten en mee te nemen zonder dat iemand zich zorgen hoeft te maken over het instappen. Er zijn veel verschillende maten gereedschapskisten. Sommige zijn ontworpen voor eenvoudig transport van kleine voorwerpen zoals sleutels, tangen en spijkers, terwijl andere groot genoeg zijn om grote voorwerpen zoals rolstoelen of zelfs fietsen te vervoeren. Hun namen geven ook aan wat voor soort transportmiddel ze zijn, van bak tot hefaanhanger tot work-out box.

De emmer gereedschapswagen

De emmer gereedschapswagen, of gereedschapskist, is een van de grootste soorten gereedschapskist. Het wordt meestal geleverd met een of twee deuren, een bank of kruk en een hefmechanisme om de inhoud omhoog en omlaag te brengen. De meeste van deze gereedschapswagens hebben een capaciteit van drie kubieke meter of meer, een hefvermogen van 1500 kilogram of meer en hebben een enkel- of dubbel wielmechanisme. De pedaaltrekkers of duwwielwagens zijn kleiner dan emmergereedschapwagens. Ze hebben twee wielen, die onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. Deze gereedschapskist kunnen worden gebruikt om hun inhoud te verhogen en te verlagen, maar kunnen niet worden opgetild.

Gereedschapswagens op wielen

Gereedschapskist op wielen, ook wel draagbare gereedschapskisten genoemd, hebben een enkel wiel dat rechtop kan draaien. Sommige van deze gereedschapskisten zijn uitgerust met inzetstukken van hardschuim, die zorgen voor een stabiele zit. Deze gereedschapskisten worden het best gebruikt in industriële toepassingen, waar gewichtsveiligheid essentieel is. Hun capaciteit is lager dan die van andere soorten gereedschapskisten, maar ze zijn perfect voor het verplaatsen van kleine, zware voorwerpen. Draagbare tafelwagens zijn een ander populair type gereedschapskisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *