Leukste momenten vastleggen

Wilt u graag dat uw herinneringen, u bijblijven. Dat u ze voor altijd ergens hebt. Zelfs als u ze even bent vergeten kunt u ze hiermee weer ophalen. Hier kan een fotoalbum als geen ander voor zorgen. Mede hierdoor blijven uw herinneringen levend en bestaan. De leukste momenten met uw vrienden en familie blijven u zo altijd bij. Ook de avonturen die u meemaakt, hoeft u nu nooit meer te vergeten.

Fotoboeken

Bij profotonet kan uw beelden uit het fotoalbum tastbaar maken. In de vorm van een fotoboek, fotoafdrukken of een wanddecoratie. Profonet heeft veel passie voor beeld. Ze proberen alle digitale beelden tot prachtige eindproducten te maken. Het fotoboek wordt daarentegen niet geprint met een digitale drukpers zoals u zou verwachten. Maar de pagina’s worden belicht op fotochemisch papier. Dit zorgt voor heldere en levendige kleuren op het fotopapier. Digitale drukpersen hebben namelijk een veel kleiner kleurenspectrum waardoor de foto’s donkerder en doffer worden. Bij fotopapier is dit niet het geval. Fotopapier heeft een breed kleurbereik, waardoor er perfect scherpe foto’s ontstaan met sprekende kleuren. Er kan worden gekozen uit vier verschillende fotoboeken. Het easy premium fotoboek, premium fotoboek, premium plus fotoboek en professional fotoboek. Zoals de naam al zegt zijn de easy premium de eenvoudigste en is al verkrijgbaar vanaf 19,99 euro. Het premium fotoboek is ook verkrijgbaar vanaf 19,99 euro. Dan denkt u vast wat is het verschil hier dan tussen. Bij het premium fotoboek kan er worden gekozen voor een leer en vinyl cover of een cover van plexiglas, daarnaast kan u er ook een bewaarbox bij krijgen. Dit is bij het easy premium fotoboek niet mogelijk. Verder verschilt het premium plus fotoboek van het easy premium en premium fotoboek op de volgende gebieden. Een premium plus fotoboek heeft verdikte pagina’s, er kan gekozen worden voor een gewatteerde cover en een costum box. Als laatste heb je de professional fotoboek de foto’s van dit fotoboek worden als enige afgedrukt op Fujifilm DPII fotopapier luste of coated en kan er worden gekozen voor en luxe cover.

Wanddecoratie en fotoafdrukken

Zoals eerder benoemd kan profotonet ook wanddecoratie en fotoafdrukken maken. De fotoafdrukken zijn van de hoogste kwaliteit. Alle fotoafdrukken worden belicht op het beste fotopapier. Dit fotopapier voldoet aan de hoogste eisen qua scherpte, kleur en glans. Het helderste wit en donkerste zwart worden makkelijk bereikt. Bij de glans kan er worden gekozen voor Glossy, Lustre of Pearl. Ook hebben ze een hoge resolutie wat zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details. Bij de wanddecoratie moet u denken aan foto’s op canvas of foto’s op een foamblok, plexiglas, hout, polystyreen of aluminium. Dit zorgt ervoor dat u uw foto op groot formaat ergens kan ophangen aan de wand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *