Dankzij een paragnostenchat kom je meer over jezelf te weten

Het kan zomaar zijn dat de coronacrisis extra zwaar lijkt te zijn voor jou. Dat je je extra eenzaam voelt en dat je verdrietig bent zonder aanwijsbare reden. Je bent al bij de huisarts en bij de praktijkondersteuner geweest en zij kunnen geen oorzaak vinden voor jouw gevoelens. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet echt zijn. Een paragnostenchat kan je meer duidelijkheid geven. Door op de paragnostenchat te praten met een paragnost kun je veel meer over jezelf te weten komen. Maar je kunt de paragnostenchat ook gebruiken als je vragen hebt over je kinderen of zelfs over je huisdieren.

Wie kies ik op de paragnostenchat?

Op de paragnostenchat zijn veel dames en heren beschikbaar die allemaal eigen kwaliteiten hebben. Zo heb je er paragnosten die je veel kunnen vertellen over je liefdesleven en relaties, over je werk en je carrière of over gezondheid. Er zijn paragnosten die contact kunnen leggen met overledenen maar ook paragnosten die je meer kunnen vertellen over je kinderen. Het is dus maar net wat jouw vraag is wie je kiest. Zijn er meerdere paragnosten met dezelfde expertise? Dan kun je het best de paragnost kiezen waarbij je direct een klik voelt. Dat maakt het gemakkelijker om je open te stellen en dat maakt het voor de paragnost weer gemakkelijker om jou te kunnen "lezen".

Maar levert chatten met een paragnost wel echt iets op?

Paragnosten zijn mensen, net als jij en ik. Zij gaan net zo met hun tijd mee als jij en ik. En dus kan het voor een paragnost juist heel fijn zijn om online te werken. Dat geldt niet alleen voor nu, tijdens de coronacrisis en de bijbehorende lockdown, maar eigenlijk altijd. Je hoeft niet meer bij een paragnost langs om je te laten "lezen". De paragnost hoeft je in veel gevallen niet fysiek te voelen om meer over jou en je hulpvraag te weten te komen.

Ik wil duidelijke antwoorden en oplossingen

Dat is nu net niet waar een paragnost mee bezig is. Een paragnost geeft je nieuwe inzichten in jezelf en handvatten om je lot in eigen handen te nemen. Een paragnost zal niet zeggen op welke datum jij de prins of prinses op het witte paard zal ontmoeten. Maar zal je bijvoorbeeld wel meegeven dat het verstandig is om je vrienden- en kennissenkring wat uit te breiden. Of aangeven dat het misschien slim is om een opleiding te gaan volgen naast je werk. Je kunt daarmee doen wat voor jou goed voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *